Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.

  

Παρακαλώ πολύ στο όνομα του Χριστού και της Πατρίδας διαβάστε με πολύ μεγάλη προσοχή, διαδώστε με κοινοποιήσεις και κάθε τρόπο ενημερώσεως αυτό εδώ το άρθρο. Είναι το πιο σημαντικό για λόγους εθνικής επιβίωσης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ-ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. 

Εθνική επιβίωση : Επικρατέειν η Απόλλυσθαι 18 χρόνια αιματηρής διαδρομής και ανελέητων διώξεων από τα ναζιστικά καθεστώτα.


Από το 2002 είμαι ενταγμένος στον ακομμάτιστο Ελληνικό-Εθνικισμό με βάση το Δόγμα του αειμνήστου προέδρου της δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη. Από εκείνη την χρονιά ξεκίνησα πατριωτικές δραστηριότητες στην πιο ευαίσθητη εθνικά περιοχή τον Νομό Λέσβου. ίδρυσα δύο σωματεία που είχαν και πατριωτικές-εθνικιστικές δραστηριότητες. 

Από το έτος 2006 είμαι στα μέσα μαζικής ενημερώσεως ως Ξεκίνησα από τοπική-περιφερειακή εφημερίδα 2006-2014 και παράλληλα επί 4 χρόνια έκανα εκπομπή σε τοπικά ραδιόφωνα. Από το 2010 είμαι και στο Ελληνικό διαδίκτυο με εργασίες-άρθρα ειδικής παιδείας και φιλοσοφίας. Γράφω για θέματα Γεωστρατηγικής-ιστορίας, για την αρχαία Ελλάδα, το imperium romanum και τις Eλληνοτουρκικές σχέσεις σε γνωστά Ελληνικά ιστολόγια. Από το 2006 εώς σήμερα έχω δημοσιεύσει περισσότερα από 4600 άρθρα-εργασίες. Το 2021 επάνω σε μια δική μου ιδέα και πρωτοβουλία μαζί με τους συνεργάτες μου δημιούργησα το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress.

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία και τα οποία δεν έχουν αναρτήσει ποτέ τα άλλες ιστοσελίδες των προαναφερόμενων περιοχών. Eπίσης μέρος της θεματολογίας του Mpress δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια.  

Δυστυχώς για όσους γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων είναι εντελώς αντίθετη με τον εθνικισμό και την Ελληνική παιδεία. (1) Αυτό έχει αποδειχτεί στην πράξη αρκετές φορές καθώς το 98% των κατοίκων μισεί θανάσιμα την Ορθοδοξία και τα Ελληνικά ιδεώδη, είτε είναι αδιάφορο και φιλικά προσκείμενο προς τον Διονυσιακό πολιτισμό. 

Από το σωτήριο έτος 1995 έχω την τιμή να είμαι ο μοναδικός Ορθόδοξος-Χριστιανός στον κόσμο, ο οποίος έχει ως προστάτη Άγιο του, τον Άγιο Νικηφόρο Φωκά. Οι πολυετείς εθνικιστικές μου δραστηριότητες εντός και εκτός διαδικτύου, η δημιουργία Ελλήνων ανώτερης ποιότητας με ολοκληρωμένες και ισχυρές προσωπικότητες οι πρότυπες  εργασίες μου ενάντια στον Διονυσιακή κουλτούρα και υπέρ της  Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, κατά γενική παραδοχή ενόχλησαν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια. 

Σε μια εποχή όπου ο υβριδικός πόλεμος (πνευματικός-πολιτιστικός, οικολογικός, διαδικτυακός, κοινωνικός) βρίσκεται στο απόγειο του, η αμέριστη στήριξη μου στην Αριστόκλεια παιδεία, η υποστήριξη μου στην Μαρτυρική Συρία που αντιστάθηκε στην νέα τάξη πραγμάτων, οι αποκαλύψεις μου σε πρώτη παγκόσμια δημοσίευση για το πραγματικό θρήσκευμα του Ερντογάν, τις δραστηριότητες των Γκρίζων Λύκων-ΜΙΤ στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την δημόσια ομολογία πίστεως για τον Άγιο Νικηφόρο το έτος 1995 και τις προσπάθειες για την ανέγερση Ιερού Ναού, με έφεραν στην πιο δυσμενή θέση που έχει βρεθεί ποτέ συνάνθρωπος μας κατά την σύγχρονη εποχή. 

Οι Γκρίζοι σε συνεργασία με τοπικές εγκληματικές οργανώσεις έκαψαν την οικία μου τον Αύγουστο του 2004. Στην συνέχεια  σε αγαστή συνεργασία παραδικαστικό κύκλωμα-εγκληματική οργάνωση και Τούρκοι πράκτορες παραποίησαν την έκθεση απλής αυτοψίας για να καλύψουν τα ίχνη τους. Μεταξύ άλλων παρουσίασαν ψευδώς ότι η οικία μου στον πρώτο όροφο είχε στα παράθυρα σιδηροκατασκευές και μία είσοδο στο πίσω μέρος του κτιρίου. Εν τούτοις όπως βλέπετε στην οικία μου επί του πρώτου ορόφου δεν υπήρχε καμία σιδηροκατασκευή και το σπίτι είχε δύο εισόδους. Οι σιδηροκατασκευές του ισογείου υπήρχαν άθικτες και μετά τον εμπρησμό. Στην προσπάθεια τους να καλύψουν τα ίχνη τους οι Τούρκοι πράκτορες και η εγκληματικές οργανώσεις ισχυριζόταν ότι έκαψα την οικία μου για εισπράξω αποζημίωση από την ασφαλιστική χωρίς να είναι ασφαλισμένο το οίκημα. 

Επίσης μου αφαίρεσαν δολίως και παράνομα ολόκληρη την περιουσία μου. Μεταξύ άλλων δολοφόνησαν περισσότερα από εκατό ζώα μου. Παρά τα ατράνταχτα στοιχεία μου σκόπιμα με αδίκησαν οι αρμόδιες αρχές πλην τριών εισαγγελέων. Ανάμεσα στις εγκληματικές τους δραστηριότητες έκαναν και τέσσερις απόπειρες δολοφονίας εναντίον μου, πολλές βαρύτατες δικαστικές πλεκτάνες και όχι μόνον. Η μια απόπειρα δολοφονίας έγινε στις 19 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Μ.Μ. στην Β. Λέσβο κατόπιν πλεκτάνης-παγίδας των χαμηλόβαθμων Τούρκων πρακτόρων Θεόδωρου Κουκούλη-Στέλιου. Καραντώνη οι οποίοι σε δημόσιο δρόμο παρακίνησαν 500 περίπου κατοίκους να με λιντσάρουν-δολοφονήσουν. Αυτό το έκαναν γιατί αποκάλυψα με ατράνταχτα στοιχεία την εγκληματική τους δράση στα ΜΜΕ σχετικά με τους εμπρησμούς και άλλες κακουργηματικές τους δραστηριότητες. Επίσης φοβούνται να μην καταθέσω σε Ευρωπαϊκά δικαστήρια για την αφαίρεση όλων των δικαιωμάτων μου τις απάνθρωπες-άνανδρες διώξεις που έχω υποστεί και για την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023. 

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΖΩΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2017 

Επί 29 συναπτά έτη είναι σχεδόν καθημερινές οι ανελέητες διώξεις κάθε μορφής εις βάρος μου. Μέρος των ατράνταχτων στοιχείων μου τα έχω ήδη δημοσιεύσει στα ΜΜΕ και τα οποία έγιναν αποδεκτά από δύο εισαγγελείς τους οποίους όμως υπονόμευσαν ώστε να μην έλθουν στην δημοσιότητα οι ανθελληνικές δράσεις της ΜΙΤ-Γκρίζων Λύκων και των τοπικών Ελληνικών εγκληματικών οργανώσεων και παραδικαστικών κυκλωμάτων. Μια από τις πλεκτάνες τους ήταν να με κατηγορήσουν για τους εμπρησμούς για τους οποίους έκαναν οι Κουκούλης-Καραντώνης επί 4 χρόνια στην Λέσβο. 

Ενδεικτικό ήταν ότι εγώ το 2009 κατοικούσα στην Μυτιλήνη. Είχα έναν βαριά άρρωστο σκύλο και καθημερινά ερχόταν στην οικία μου οι κτηνίατροι της πόλης για να συνδράμούν για να παραμείνει στην ζωή. Σε καθημερινή βάση όλο το καλοκαίρι του 2009 γιατί δεν είχαμε αυλή, βρισκόμουν για 8 ώρες στο κάστρο της Μυτιλήνης με τον σκύλο μου. Εκεί κάθε ημέρα όταν πηγαίναμε και επιστρέφαμε μας έβλεπαν χιλιάδες άνθρωποι. Αρκετοί σταματούσαν για να με ρωτήσουν πως τον απέκτησα, να μας φωτογραφίσουν και να τον χαϊδέψουν

ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΙ 8 ΜΕ ΔΕΚΑ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ.

Ήμουν σημείο αναφοράς στην πόλη εκείνο το καλοκαίρι, διότι παρέμεινα πολλές ώρες κάθε ημέρα στο κάστρο Μυτιλήνης ο πρόεδρος των εφέδρων καταδρομέων Σταύρος Μυρογιάννης μου είχε δώσει έναν ισχυρό φακό και το κινητό του για να τον ενημερώνω για οτιδήποτε ύποπτο συμβαίνει στο άλσος του κάστρου. Το άλσος κινδύνευε με πυρκαγιά λόγω των μεταναστών και κάποιων ανεγκέφαλων νεοελλήνων. Παράλληλα καθημερινά επί τέσσερα καλοκαίρια από το 2009 μέχρι το 2012, 62 χιλιόμετρα από εκεί που κατοικούσα γινόταν πολλαπλοί και συνεχόμενοι εμπρησμοί. Όμως εγώ καθημερινά ήμουν στο κάστρο της Μυτιλήνης και με έβλεπαν χιλιάδες άνθρωποι γνωστοί και άγνωστοι. 

Τα επόμενα δυο καλοκαίρια ήμουν στο κρεβάτι καθώς οι Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες-Γκρίζοι Λύκοι και οι υποτακτικοί τους μου προκάλεσαν σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα. Εν τούτοις οι Τούρκοι πράκτορες μαζί με τις εγκληματικές-ανθελληνικές οργανώσεις και τους προσκυνημένους στον Διονυσιακό πολιτισμό ισχυριζόταν ότι εγώ ήμουν ο "εμπρηστής". Ενδεικτικό ήταν ότι έγινε δικαστήριο μετά από τις πλεκτάνες και τις άνανδρες-αισχρές συκοφαντίες και αθωώθηκα.    

Ενδεικτικό ήταν ότι μεταξύ άλλων μετά τις αποκαλύψεις μου για την έδρα των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα σε συνδυασμό με τις αναφορές μου για τον "Κόκκινο Άγγελο" του Παλιού Φαλήρου το 2017 η Τουρκική ΜΙΤ με παρακρατικές οργανώσεις ξεκίνησε νέο γύρο συκοφαντιών και διώξεων. 

Διαβάστε προσεκτικά την παραπομπή (2). Στα πλαίσια των ίδιων σκοπών 4 ιδιοκτήτες σπιτιών αν και πληρωμένοι τα μισθώματα με την στήριξη των Γρκίζων Λύκω-ΜΙΤ και των ναζιστών-νεοταξιτών προχώρησαν σε παράνομες εξώσεις, σε κλοπή πραγμάτων αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ, σε άνανδρες-κατάπτυστες προσβολές, σε μπούλινγκ και απειλές κατά ζωής. Δύο εξ αυτών αρκετές φορές μου ανέφεραν ότι θα με τσιμεντώσουν και θα με θάψουν μέσα στους κήπους των σπιτιών τους Μ.Κ., Ε.Κ. και Χ.Μ. Στις 19 Ιουνίου 2029 και ώρα 9 : 51 πρωτού μεσημβρίας, εισέβαλαν παράνομα στην οικία μου ενώ είχα τέσσερις ακόμη ημέρες προθεσμία για να φύγω από το συγκεκριμένο μέρος. Μου κλείδωσαν παράνομα τα πράγματα και τα ζώα μου τα οποία κακοποίησαν άσχημα. Κατόπιν παρεμβάσεως αναγνώστριας δικηγόρου η οποία τους ενημέρωσε ότι παρανομούν μου παρέδωσαν σχεδόν όλα μου τα πράγμα εκτός από ένα εικόνισμα αξίας 30000 ευρώ και μια εξάτμιση μοτοσυκλέτας αξίας 600 ευρώ. Η Αγία Αναστασία  εικόνισμα 200 ετών ήταν οικογενειακό κειμήλιο και προστάτιδα της οικογένειας μου.  O βίος των κιναίδων είναι βδελυρός, αισχρός και άθλιος! ( Σωκράτης (Πλάτων: «Γοργίας», 494, 49 Ε)

Η τελευταία τους κακουργία έγινε από τον παρακρατικό φασίστα-ναζιστή Παναγιώτη Ντανιά ο οποίος έκλεψε ότι μου είχε απομείνει με εντολές της Δασικής υτηρεσίας και της Πυροσβεστικής Μυτιλήνης. Έκλεψε ακόμη και το κρεβάτι και το στρώμα μου. Ως προσωπικό κίνητρο ανέφερε ότι αυτή ήταν η εκδίκηση του γιατί έσβηνε φωτιές  ¨εξαιτίας" μου. Επίσης ως παρακρατικός με εντολές δημοσίων υπηρεσιών κράτα αθλητικό υλικό, εξαρτήματα-ανταλλακτικά μοτοσυκλέτας που ανήκουν στο σωματείο ΜΟΣΥΛ, για να μην εφαρμοστούν έστω και μεμονωμένα οι καινοτομίες μου σχετικά με τα σοβαρά και θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα. Δείτε πιο κάτω όλα τα ατράνταχτα στοιχεία.  

Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και Ιστορία : Οι σύγχρονοι πολιτικοί μας οδήγησαν σε ένα νέο Μαντζικέρτ


Επιπροσθέτως ενοχλώ καθώς όπως αναφέρουν οι αναγνώστες μου πανεπιστημιακοί-στρατιωτικοί, της δευτεροβάθμιας εκπαιδεύσεως οι εργασίες μου θα διδάσκονται σε όλα τα πανεπιστήμια στους κλάδους της Γεωστρατηγικής-Γεωπολιτικής, της Ιστορίας και των Διεθνών Σπουδών. όταν θα είναι στην εξουσία Έλληνες που διακατέχονται από φιλοπάτρια αισθήματα. Αυτό θα γίνει όταν αλλάξει το πολίτευμα και το καθεστώς. Ένας ακόμη λόγος που διώκομαι χωρίς οίκτο είναι ότι από το έτος 2004 μέσα από τις παγκόσμιες καινοτομίες μου δίνω αγώνες για την πραγματική μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων. 

Το 2004 ίδρυσα αθλητικό σύλλογο μοτοσυκλέτας-αυτοκινήτου. Έκανα 4 χρόνια αθλητική εκπομπή στο ραδιόφωνο για τα μηχανοκίνητα σπορ και τις την εφαρμογή των καινοτομιών μου. Επίσης επί 20 συναπτά έτη δημοσιεύω στα ΜΜΕ τις εργασίες-καινοτομίες μου. 1) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Πρότυπο προπονητικό πρόγραμμα αποφυγής σοβαρών και θανατηφόρων ατυχημάτων.2) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Μετά τα Μουσικά Σχολεία είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν Σχολεία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Γεωστρατηγική-Εθνική επιβίωση)3Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Μετά τα μουσικά σχολεία δημιουργία Γυμνασίων-Λυκείων και πανεπιστημιακών σχολών μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος (Γεωστρατηγική-εθνική επιβίωση). 4) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Πως θα αξιοποιήσουμε την Ευρωλίγκα στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου

ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ : ΈΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ 

Εθνική Επιβίωση : Ένα έγκλημα μεγαλύτερο των Τεμπών !!!


Δυστυχώς μέσα από τις πλεκτάνες-διώξεις οι παράγοντες του Διονυσιακού πολιτισμού έκλεισαν τον σύλλογο και βαρύτατα διέσυραν αξιόλογα μέλη του όπως ο Τέως Δήμαρχος Πέτρας και καθηγητής Στέλιος Παυλής, τον οποίο αναζητούσε το τμήμα δίωξης εμπρηστών !!!  

Mία ακόμη ατράνταχτη απόδειξη ότι είμαι ο μοναδικός που υπολογίζουν και φοβούνται οι παράγοντες του Διονυσιακού πολιτισμού. Τα μέσα κοινωνικής Δικτυώσεως έθεσαν για μια ακόμη φορά σε αναστολή τον λογαριασμό του ηλεκτρονικού περιοδικού με περισσότερους από 8000 ακολούθους. Συνολικά έχουν θέσει σε αναστολή 39 λογαριασμούς μου από το 2018 μέχρι το 2023. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των Μέσων Κοινωνικής Δικτυώσεως το ηλεκτρονικό περιοδικό μου παραβιάζει τους όρους του Twiter X . Εν τούτοις τα εκατομμύρια χυδαίων και πρόστυχων γυναικών που εμφανίζονται καθημερινά ανά την υφήλιο και στην Ελλάδα με Αδαμιαία περιβολή και βίντεο να κάνουν κάθε σεξουαλική χυδαιότητα δεν παραβιάζουν τους κανονισμούς !!! https://twitter.com/ellaswrc

Η κατάργηση του λογαριασμού για πολλοστή φορά αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι θέλουν να σας αφανίσουν. Τους ενόχλησαν τρομερά οι καινοτομίες μου σχετικά με το Πρότυπο προπονητικό πρόγραμμα αποφυγής σοβαρών και θανατηφόρων ατυχημάτων και την δημιουργία Γυμνασίων-Λυκείων και πανεπιστημιακών σχολών μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ακόμη μια ακόμη παγκόσμια καινοτομία μου είναι ότι συμπεριλαμβάνω ένας μέρος της προπονητικής του Ντούσαν Ίβκοβιτς-Ευρωλίγκας μαζί με δικές μου ασκήσεις στο προπονητικό πρόγραμμα αποφυγής των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και για την προετοιμασία για αγώνες στα μηχανοκίνητα σπορ. Για όσους δεν γνωρίζουν στον κλάδο της μοτοσυκλέτας-αυτοκινήτου στην Ελλάδα δεν υπάρχουν προπονητές και προπονητικό-τεχνικό σκέλος. 

Είναι προφανές ότι η επιθυμία τους είναι να αφανιστούν οι νεοέλληνες από τα τροχαία ατυχήματα. Για μια ακόμη φορά τους δημιούργησα ένα τεράστιο πρόβλημα μέσα από την παιδεία, την ηθική, τις καινοτομίες-ευρηματικότητα και τις ικανότητες μου. Εν τούτοις υπάρχει ένας ακόμη μεγαλύτερος φόβος των παραγόντων της Διονυσιακής Κουλτούρας. Τρέμουν και μόνο στην σκέψη ότι ένα μέρος από τους ενδιαφερόμενους για τα θανατηφόρα και σοβαρά τροχαία θα ενημερωθεί για τις εργασίες μου στην Γεωστρατηγική-Ιστορία και την Ορθοδοξία.Περιοδικό ειδικού σκοπού.

Συνέλληνες-Συνάνθρωποι εξαιτίας των αγώνων μου για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία είναι γνωστό ότι έμεινα χωρίς εργασία, στέγη και έσοδα. Μην ξεχνάτε ότι έχουν διωχθεί και άλλοι για μικρότερες πατριωτικές-Χριστιανικές δραστηριότητες. Αναζήτησα επί χρόνια μια εργασία αλλά μάταια. Όπως γνωρίζουν πολλοί έχω κάνει χιλιάδες προσπάθειες για εύρεση εργασίας χωρίς αποτέλεσμα. Είμαι 50 ετών σοβαρά ανάπηρος από το ένα  άκρο και με πολύ μεγάλα προβλήματα καρδιάς. 

Στερούμαι ακόμη και ένα πιάτο φαγητό την ημέρα. Επίσης δεν έχω καθόλου έσοδα και συγγενείς. Παραμένω στην ζωή με την υποστήριξη των αναγνωστών μου. Δυστυχώς όταν έμεινα άστεγος έπεσα τρεις φορές θύμα κλοπής, καθώς αυτοί που ανέλαβαν να έχουν τα πράγματα μου στα σπίτια τους εκμεταλεύτηκαν την κατάσταση μου και κράτησαν πράγματα σημαντικής χρηματικής αξίας. Παρά τα αδιάσειστα στοιχεία μου δεν μου δίνουν πίσω τα πράγματα μου. Αυτή την στιγμή αντιμετωπίζω και πρόβλημα εξώσεως. Όπως γνωρίζουν όλοι αν βρεθώ στον δρόμο λόγο των πολυτετών καταπονήσεων-κακουχιών και των προβλημάτων υγείας μέσα σε μερικές ημέρες θα χάσω την ζωή μου. 

Σε αυτές τις τραγικές και αντίξοες συνθήκες συνεχίζω να αγωνίζομαι για τον Ελληνισμό-Ορθοδοξία ως Έλληνας Χριστιανός, Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής, αρχισυντάκτης του περιοδικού Mytilenepress και υπεύθυνος για τα τεχνικά ζητήματα καθώς η συνεργάτιδά μου Βάσω Παπανεστωροπούλου έφυγε από την ζωή (21/3/21). Μεταξύ άλλων εκτός από τις προσωπικές μου εργασίες Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Ορθοδοξίας κάνω μεταφράσεις από ξένα ιστολόγια παγκοσμίου κύρους στα ξένα άρθρα που διαβάζετε ,

Την ιστοσελίδα του Mytilenepress στην αρχική της μορφή σχεδίασε το μέλος της συντακτικής ομάδας Βάσω Παπανεστωροπούλου. Το ηλεκτρονικό περιοδικό στην σημερινή του μορφή (διάταξη. χρώματα, ετικέτες, λογότυπα, μπάνερ, κινούμενες και σταθερές εικόνες), είναι σχεδιασμένο-εμένα τον. Το ίδιο ισχύει και για την προσωπική μου ιστοσελίδα The Times of Voulgaroktonos

Το προσωπικό μου παράπονο είναι ότι ακόμη και οι εγκληματίες-κακούργοι έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στην ζωή και δεν έχει ένας άνθρωπος όπως εγώ που αποδεδειγμένα έχω προσφέρει στο Ελληνικό έθνος και την κοινωνία. Κινδυνεύω να καταλήξω αβοήθητος μέσα στον δρόμο. Εν τούτοις το πιο σημαντικό είναι ότι θα κλείσει οριστικά το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress και αυτό θα είναι καταστροφικό σε εθνικό επίπεδο (Η εθνική ευχή του Θεόδωρου Κατσανέβα). Είναι απαραίτητο να υπάρξει συνέχεια και διαδοχή και να μην κλείσει το Mpress καθώς η Λέσβος είναι το αρχηγείο της ΜΙΤ και των Γκρίζων Λύκων. Eίμαστε σε λίγο χειρότερο καθεστώς από την Κω, την Ρόδο και την Θράκη.

Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και Ιστορία : Η τριπλή Εθνική Εορτή της 15ης Αυγούστου 2) Έλληνας Άγιος προκαλεί τον απόλυτο τρόμο στον Ερντογάν και παγκοσμίως σε όλους τους παράγοντες του Διονυσιακού πολιτισμού 3) Γιατί οι παράγοντες του Διονυσιακού πολιτισμού επιθυμούν να είναι ο Μ. Ασάντ ο νέος Ράντοβαν Κάραζιτς ;


ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό και εγκληματικό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή. Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η  εγκληματικότητα. Χωρίς βία-εγκλήματα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.  

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα προκαλεί στο αντίπαλο έθνος τρόμο, οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση. Η τρομοκρατία-βία ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελεί το βασικότερο σημείο για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια. 

Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Τα επόμενα χρόνια θα είναι καθοριστικά για την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων που επέτρεψαν σε ορισμένες δυνάμεις να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται για να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια όπως ανακοίνωσε το WEF στο Νταβός. 

Παράλληλα με τους οικονομικούς και στρατιωτικούς πολέμους, έχουμε και τον υβριδικό πόλεμο στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ-ΜΚΔ. να γίνεται ολοένα και πιο επιθετικός σε στόχο την εξαπάτηση και την χειραγώγηση. ώστε να γίνει αποδεκτός ο Διονυσιακός πολιτισμός. Επίσης όπως ανακοίνωνσαν οι κρατούντες επανέρχονται από τον χειμώνα του 2023 με νέους εμβολιασμούς. Η ανάγκη μιας κοινωνίας για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις κίβδηλες ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για αυτό, χρειαζόμαστε εσάς και την υποστήριξή σας.

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι πληρώνονται για να προωθούν πολέμους, να πυροδοτούν τον φόβο των πανδημιών, να παρουσιάζουν ψέματα για την κλιματική αλλαγή ως αλήθεια και να διαπράττουν αμέτρητες άλλες προδοσίες κατά της ανθρωπότητας. Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους είναι η προώθηση της Διονυσιακής κουλτούρας, η κατάργηση της παιδείας, η προώθηση της βιας, και οτιδήποτε προκαλεί ανομία, αταξία και καταστροφή. Το The Times of Voulgaroktonos είναι το μοναδικό ελεύθερο και  γνήσιο εθνικιστικό ιστολόγιο. Αυτό είναι εμφανές από τις εργασίες-άρθρα γεωστρατηγικής-ιστορίας, ορθοδοξίας. Επίσης είναι το μοναδικό πραγματικά ακομμάτιστο ιστολόγιο καθώς είμαι μόνον με τον Ελληνισμό  και τον Χριστιανισμό.   

Απίστευτο και όμως αληθινό η Eurobank στηρίζει Έλληνες ακριτικών περιοχών !


                  

Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους. 

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η Ορθοδοξία και η παιδεία-πολιτισμός. Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις την ηθική ελευθεριότητα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχει ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ.

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. Στο τέλος της δεκαετίας αναμένεται η κορύφωση του υβριδικού πολέμου. Είναι επιτακτική ανάγκη να εγκαταλείψουν τα Διονυσιακά αξιώματα οι περισσότεροι κάτοικοι της επικράτειας. Σε διαφορετική περίπτωση θα αφανιστούμε μέχρι ενός.

Υπενθυμίζω ότι οι παράγοντες του Διονυσιακού πολιτισμού (νέα τάξη) υποστηρίζονται μεταξύ τους σε όλα τα επίπεδα (οικονομικό-επαγγελματικό, κοινωνικό). Στον αντίποδα αυτοί που δηλώνουν Χριστιανοί αδιαφορούν παντελώς για τους συνανθρώπους τους που κινδυνεύουν να χάσουν τις ζωές τους. 

Είναι διαχρονικά αποδεδειγμένο ότι Θεός-Δημιουργός του Αριστοκλέους προστατεύει και στηρίζει όσους αγωνίζονται είτε συνδράμουν σε αυτούς που αγωνίζονται πραγματικά. Μόνον ενωμένοι θα επιβιώσουμε από τον υβριδικό πόλεμο. Στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου θα έχουμε νέες τραγωδίες όπως τα Τέμπη, εμπρησμούς-πλημμύρες όπως στον Έβρο, την Ρόδο και την Θεσσαλία. 

Εάν έχετε την στοιχειώδη παιδεία-φιλοτιμία σας καλούμε να υποστηρίξετε το Mpress για μην κλείσει. 

Κλείνοντας σας αναφέρoυμε το πατριωτικό παράπονο του Γιώργου Ανεστόπουλου : 

"Ενδεικτικό παράδειγμα οι γυναίκες της Συρίας, οι οποίες, πολεμούν στην πρώτη γραμμή του μετώπου, με βάση τις διδαχές του Αριστοκλή-Πλάτωνα, περί ανδρών και γυναικών. Οι Σύριες αποτελούν παράδειγμα, για όλους, Έφτασαν το γυναικείο φύλο στο απόγειο του. Εάν περίμεναν οι γυναίκες από τους άλλους «άνδρες» που έφυγαν από την πατρίδα τους, τώρα δεν θα υπήρχε η Συρία. 

Διαχρονικά όλα τα έθνη επιβιώνουν στους πολέμους λόγω των Ηρώων και όχι εξαιτίας των δειλών που εγκαταλείπουν τις χώρες τους έρμαιο στα χέρια των εισβολέων, κρυμμένοι πίσω από την ιδιότητα του πρόσφυγα, και της «φιλανθρωπίας», όπως στην περίπτωση των θλιβερών νεοελλήνων. Με το βλέμμα στο ένδοξο Ελληνικό παρελθόν κοιτάξτε, σήμερα κάποιες από τις αληθινές υπερασπίστριες της Συρίας. Είναι οι Αμαζόνες της Συρίας, οι Αλλαουΐτισες και oι Χριστιανές. Aν λοιπόν σας έχει απομείνει μια στάλα ανδρισμός-Ελληνισμός και τα θηλυκά γυναικεία αξιοπρέπεια, αισθανθείτε λίγη ντροπή απέναντί στις Ηρωίδες γυναίκες της Συρίας και γίνεται αυτό που ήταν και οι πρόγονοι μας. Έλληνες, Άνδρες, Αγωνιστές, Μαχητές, Πολεμιστές και Μπουμπουλίνες οι γυναίκες.

Να έχετε πάντοτε ως παράδειγμα της Σύριες, οι οποίες αγάπησαν αρκετά την πατρίδα τους, την Συρία ώστε να δώσουν τις ζωές τους για αυτήν. Οι γυναίκες της Συρίας, αδιαφορώντας αν θα πεθάνουν, αν θα μείνουν ανάπηρες, η αν θα ζήσουν μέσα στην φτώχεια αγωνίζονται-πολεμούν. Δεν δέχονται να παραδώσουν την γή τους σε κανέναν ξένο εισβολέα. Δεν έφυγαν στην Ευρώπη για να εκδίδονται όπως έκαναν οι γυναίκες άλλων χωρών σε περιόδους oικονομικής κρίσεως." Με βάση αυτό το σχόλιο του Γιώργου Ανεστόπουλου σας καλώ να με κρατήσετε στην ζωή ώστε το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό-Ελληνοχριστιανικό περιοδικό Mytilenepress. για λόγους εθνικής επιβίωσης-γεωστρατηγικης και υβριδκού του πολέμου να έχει διαδοχή και συνέχεια. Οι πράξεις σε καθημερινή βάση δείχνουν ποιοι είναι Έλληνες και Ελληνίδες. Πλαισιώστε την συντακτική ομάδα, είτε διαφημιστείτε στο Μpress, η υποστηρίξτε την προσπάθεια με μια μικρή δωρεά σε μηνιαία βάση.  

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601). ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΑΡΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥTILENEPRESS ; 

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ. https://timesofvoulgaroktonos.blogspot.com/2023/05/eurobank_4.html

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ MYTILENEPRESS.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ. 

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΑ. ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΩΣ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ. ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΌ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ. ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΘΙΚΗΣ-ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΞΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΙΕΒΙΤΣ. ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. 


H Φανέλα του Φώτη Κατσικάρη την οποία μου την έκανε προσωπικά δώρο όταν είμαστε μαζί στην ΑΕΚ. Για όσους δεν γνωρίζουν εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχε μπουτίκ για το τμήμα καλαθοσφαίρισης να πουλά φανέλες-φόρμες προθέρμανσης κλπ.

Η φανέλα του Ιταλού  claudio coltebela. Επαναλαμβάνω ότι εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχε μπουτίκ για το τμήμα καλαθοσφαίρισης να έχει προς πώληση φανέλες-φόρμες προθέρμανσης κλπ. Στις επόμενες τέσσερις φωτογραφίες θα δείτε μια από τις φανέλες του 1998 την χρονιά που παίξαμε Final Four στην Βαρκελώνη και μια φόρμα από την ίδια σεζόν και μια φανέλα από το 2000 όπου κατακτήσαμε τον Κύπελο Κυπελλούχων-Σαπόρτα. 


   

     


 

https://parapona-rodou.blogspot.com/2022/09/blog-post_561.html

https://choratouaxoritou.gr/?p=199575

Γεννήθηκα σε έναν ευλογημένο τόπο από τον Χριστό με θάλασσες-δάση, κάστρα-μνημεία, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, τον Άγιο Ραφαήλ και αμέτρητα πανέμορφα Εκκλησάκια. Εξαιτίας της προσφοράς μου στην Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό σε περίοδο υβριδικού πολέμου, ο παράδεισος Ιησού Χριστού μετατράπηκε σε μια φοβερή κόλαση για εμένα. 

ΙΣΧΥΣ 2 198 ASD.jpg

ΙΣΧΥΣ 2 175.JPG
ΙΣΧΥΣ 2 167 (2).JPG

ΕΙΚΟΝΕΣ. 024.jpg

ΤΟ 2021 ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΖΩ ΣΕ ΣΤΑΒΛΟ. ΠΡΙΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΡΕΥΜΑ, ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ-ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ. ΕΤΡΩΓΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΤΩΝ 50 ΛΕΠΤΩΝ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΦΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΤΑΒΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.  

ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΘΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. 


        










  

                                
                



29 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ-ΣΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. 

(2) http://anti-amazon.blogspot.com/2018/05/blog-post_20.html

ΥΒΡΙΣ: Η ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ “ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ” ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΥΡΑΝΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΕΟΥΣ.

Ο ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ (AGENT) ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΥΛΛΕΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΜΦΑΝΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΝΤΑΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΑ ΦΙΛΟΛΑΤΡΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ) ΤΑ ΘΗΛΕΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΑ ΑΙΓΥΠΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΑ ΑΣΥΡΙΑΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΑ ΒΑΒΥΛΩΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΛΑΝΕΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ “ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ” ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΒΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΕΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ Ο ΒΕΡΖΕΒΟΥΛ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ Ο ΑΣΜΟΔΑΙΟΣ Ο ΜΠΑΦΩΜΕΤ Ο ΜΑΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΗ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΥΛΩΝ ΕΚΠΑΙΣΟΝΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΧΘΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΑΡΤΑΡΟ

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΜΙΣΕΙ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΥΡΑΝΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΦΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΠΟΛΩΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΦΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΣΣΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥΦΛΗ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΗΠΟΡΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

 
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ : 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΟΡΦΙΑ
ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ
Η ΕΚΦΡΑΣΗ
Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ
Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ
Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ
Η ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
………………………………..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ
ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΖΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ανώνυμος 3 Οκτωβρίου 2018 – 7:29 μ.μ.

Ο κύριος Γιαννόπουλος είναι ένας εξαιρετικός σπάνιος άνθρωπος.Το ήθος του η αξιοπρεπειά του η μορφωση του είναι αρετές που στη σημερινή εποχή είναι δυσεύρετες οάσεις.Ωστόσο υπάρχουν μικρές ανάσες όμορφων ψυχών μέσα στην τόσο ομοιόμορφη σκληρότητα που συναντάμαι καθημερινά σε κάθε μας βήμα.
Είναι λίγοι οι άνθρωποι που μπορούν να καταδυθούν στον βυθό της ψυχής μας και να μας κάνουν να νιώσουμε Την Ανάσα Του Χριστού μας.Ο κύριος Γιαννόπουλος που χρόνια τον διαβάζω δεν είναι υπερβολή αυτό που θα πώ με τα γραπτά του προσωπικά με κάνει καλύτερο άνθρωπο και τον ευχαριστώ. Άννα .Π

Ανώνυμος 11 Σεπτεμβρίου 2018 – 11:18 μ.μ.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΕ
ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ , ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ
ΤΗ ΛΕΞΗ ,ΜΑΓΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ. ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ
ΝΑ ΕΙΧΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΘΑ ΕΓΙΝΟΝΤΟ ΣΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ …ΧΡΗΣΤΟΣ   

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ 
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

ΕΥΓΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου